Wie zijn wij?

Wie zijn wij ?

Wij zijn Maarten Dijkstra en Kitty Lambooij en samen met onze kinderen wonen wij in het lieve witte boerderijtje op het Moleneinde 17 in het mooie dorp Dwingeloo in Drenthe.

Maarten :” In 1992 ben ik na mijn opleiding aan de Warmonderhof begonnen als biologisch boer. Eerst in Zeeland maar al kort daarop (1994) in Drenthe, waar ik een groente abonnementen bedrijf ben begonnen. In 2001 ben ik verhuisd naar het dorp Dwingeloo en is ook het begin van onze winkel ontstaan. Telen deed ik toen niet meer, maar ik kwam wel wekelijks bij een aantal telers om groenten en fruit te halen voor de groente pakketten en de winkel die steeds groter werd. Eind 2013 zijn we gestopt met de groente abonnementen en hebben we ons helemaal op onze winkel gericht. Doordat ik wel handig ben en het vooral ook leuk vind dingen zelf te bouwen is de winkel organisch met ons mee gegroeid en in de afgelopen jaren geworden tot wat hij nu is.”

Kitty:”Ooit ben ik mijn werkende bestaan begonnen als fysiotherapeut. Dat heb ik gedurende 11 jaar met veel liefde gedaan. Het persoonlijke contact met mijn patienten vond ik erg fijn, dit is wat ik in de winkel terug kan vinden. Naast mijn werkzaamheden in de winkel en het moeder zijn ben ik graag creatief bezig. Schilderen, in de tuin ‘rommelen’, plantjes opkweken in onze kas, sieraden maken, dingen (waaronder kussens) maken van oude wollen dekens. Soms leg ik wat van deze dingen in de winkel om te verkopen, Dat vind ik spannend maar extra leuk wanneer ik iets verkoop!”

Naast ons huis in de voormalige boerenschuur is onze winkel gevestigd. 3 a 4 dagen in de week zijn wij daar te vinden. De dagen dat wij niet zelf in de winkel zijn nemen onze werknemers de winkel voor ons waar.

Pin It on Pinterest

Share This